Χαρακτηριστικά του OnMedOffice

Χαρακτηριστικα εφαρμογησ

αναλυτικά όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής OnMedOffice

Χρειάζεστε μια εφαρμογή για να σας βοηθήσει στην διαχείριση του Ιατρείο ή του Θεραπευτηρίου σας?
Ξοδεύετε πολύτιμο χρόνο αναζητώντας στοιχεία, έγγραφα, αρχεία και ραντεβού?

Η Infinitum IDEAS LTD. βλέποντας την ανάγκη που υπάρχει στον τομέα της υγείας για ένα εργαλείο σύγχρονο, εύχρηστο & λειτουργικό σας παρουσιάζει την εφαρμογή OnMedOffice.

Το OnMedOffice είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης Ιατρείων και Θεραπευτηρίων που θα σας βοηθήσει τόσο στην διευκόλυνση των καθημερινών σας εργασιών όσο και στην ορθή οργάνωση του ιατρείου σας με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε καθημερινά πολύτιμο χρόνο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Με μια Ματιά

Διαχείριση Ραντεβού

Ιστορικό Ασθενών

Διαχείριση Αρχείων

Στατιστικά Ιατρείου

Ενημέρωση Ασθενών με Email

Σημειώσεις

Διαχείριση Ασθενών

Συνταγές & Παραπεμπτικά

Καταχώριση Σχολίων

Οικονομική Διαχείριση

Ενημέρωση Ασθενών με SMS

Πρόσβαση από Mobile & Tablet

Διαχείριση Επαφές & Συστάσεις

Διαγνώσεις & Εξετάσεις

Διαχείριση Φαρμάκων

Ανταλλαγή Μηνυμάτων

Πρόσβαση Ασθενών

Υπομνήσεις

Πιο Αναλυτικά

Ραντεβού
Διαχείριση Ραντεβού

Καταχωρήστε νέα ραντεβού εύκολα και γρήγορα με μόλις ένα κλικ.
Στην ενότητα διαχείρισης ραντεβού μπορείτε τόσο να αναζητήσετε όσο και να προσθέσετε νέα ραντεβού με ένα κλικ. Σε αυτήν την ενότητα οι ασθενείς μπορούν να σας στείλουν αιτήματα νέων ραντεβού τα οποία μπορείτε να αποδεχθείτε στην συνέχεια. Η εφαρμογή ραντεβού διαθέτει δυναμικό ημερολόγιο για την συνολική εικόνα μήνα, εβδομάδας και ημέρας.

Συνταγές & Διαγνώσεις
Διαχείριση Συνταγών

Δώστε τέλος στις χειρόγραφες συνταγές και στην δυσκολία οργάνωσης τους. 
Στην ενότητα Συνταγές & Διαγνώσεις μπορείτε να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε συνταγές με όλα σας τα στοιχεία (Λογότυπο, Όνομα Ιατρού, Όνομα Ασθενή κ.α.). Στην συνέχεια μπορείτε να καταχωρήσετε αποτελέσματα εξετάσεων και διαγνώσεις που αντιστοιχούν σε κάθε συνταγή.

Ασθενείς
Διαχείριση Ασθενών

Βρείτε τα στοιχεία και το αναλυτικό ιστορικό του κάθε ασθενή με μια κίνηση.
Στην ενότητα διαχείρισης ασθενών μπορείτε να καταχωρήσετε νέους ασθενείς καθώς και το πλήρες ιστορικό τους (ατομικό αναμνηστικό), να αναζητήσετε πληροφορίες που έχετε καταχωρήσει για αυτούς και να δείτε το ιστορικό τους όσον αφορά ραντεβού, συνταγές, αρχεία, σχόλια κ.α..

Επαφές
Διαχείριση Επαφών

Διαχειριστείτε και εντοπίστε με ευκολία στοιχεία των επαφών σας.
Στην ενότητα Επαφές μπορείτε να διαχειριστείτε και να καταχωρήσετε τις επαφές σας με σκοπό την εύκολη ανεύρεση στοιχείων τους ανά πάσα στιγμή. Επίσης κατά την δημιουργία νέου ασθενή μπορείτε να επιλέξετε αν έγινε σύσταση του ασθενή από κάποια από τις επαφές σας.

Ταμεία & Ασφαλιστικές
Ταμεία & Ασφαλιστικές Εταιρείες

Διαχειριστείτε ασφαλιστικά ταμεία & ασφαλιστικές εταιρείες της εφαρμογής.
Στην ενότητα Ταμεία & Ασφαλιστικές μπορείτε να διαχειριστείτε τα ασφαλιστικά ταμεία και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες που που υπάρχουν ήδη καταχωρημένες στο σύστημα με σκοπό την χρησιμοποίηση τους κατά την δημιουργία Νέου Ασθενή και κατά την εμφάνιση των Στατιστικών.

Σχόλια
Διαχείριση Σχολίων

Καταχωρήστε σχόλια που αφορούν τους ασθενείς σας έξυπνα και γρήγορα.
Στην ενότητα Σχόλια μπορείτε να καταχωρήσετε σχόλια που αφορούν τους ασθενείς σας. Δημιουργήστε τις κατηγορίες που επιθυμείτε και οργανώστε τα σχόλια σας με τον πιο αποδοτικό τρόπο προκειμένου να εξοικονομείτε χρόνο κατά την αναζήτηση τους.

Αρχεία
Διαχείριση Αρχείων

Οργανώστε τα αρχεία των ασθενών σας με το πιο εύκολο τρόπο. 
Στην ενότητα Αρχεία μπορείτε να ανεβάσετε και να αποθηκεύσετε αρχεία (PDF, JPG, DOC, XLS) που αφορούν τους ασθενείς σας όπως αποτελέσματα εξετάσεων, παραπεμπτικά κ.α. . Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε όλα τα αρχεία που αφορούν τον κάθε ασθενή με ένα κλικ.

Φάρμακα
Διαχείριση Φαρμάκων

Εντοπίστε πληροφορίες για φάρμακα που συνταγογραφείται στους ασθενείς σας.
Στην ενότητα φάρμακα μπορείτε να καταχωρήσετε και να διαχειριστείτε φάρμακα που συνταγογραφείται συχνά στου ασθενείς σας. Στην συνέχεια μπορείτε να ανατρέχετε στην ενότητα αυτή κάθε φορά που θέλετε να εντοπίσετε πληροφορίες για κάποιο φάρμακο όπως η τιμή του, η διαθεσιμότητα του στην αγορά κ.α..

Οικονομική Διαχείριση
Οικονομική Διαχείριση

Έκδοση ηλεκτρονικών αποδείξεων και διαχείρισης εξόδων που θα σας λύσει τα χέρια.
Στην ενότητα οικονομική διαχείριση σας δίνετε η δυνατότητα πλήρης οικονομικής διαχείρισης του ιατρείου σας όσον αφορά την έκδοση αποδείξεων, την καταχώριση εισπράξεων και εξόδων. Εξοικονομήστε απεριόριστο χρόνο δίνοντας τέλος στις χειρόγραφες αποδείξεις, την δυσκολία παρακολούθησης οφειλών και εξόδων.

Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις

Ανακοινώστε χρήσιμες πληροφορίες στους ασθενείς σας και στο προσωπικό σας.
Στην ενότητα ανακοινώσεις μπορείτε να καταχωρήσετε σημαντικές πληροφορίες που αφορούν εσάς και το ιατρείο σας όπως παραδείγματος χάρη την απουσία σας από το ιατρείο για κάποιο διάστημα ή την παρουσία σας σε κάποιο συνέδριο. Οι ανακοινώσεις εμφανίζονται σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής κατά την είσοδο τους στην εφαρμογή.

Σημειώσεις
Σημειώσεις

Οργανώστε όλες σας τις σκέψεις σε ένα εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον.
Στην ενότητα σημειώσεις μπορείτε να συντάξετε και να αποθηκεύσετε όλες τις σημειώσεις σας προκειμένου να μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτές ανά πάσα στιγμή. Το εύχρηστο και οικείο περιβάλλον της ενότητας αυτής σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλες τις σημειώσεις σας με μόλις ένα κλικ.

Στατιστικά
Στατιστικά Ιατρείου

Ενημερωθείτε για την πορεία του ιατρείου σας μέσω εξελιγμένων στατιστικών.
Στην ενότητα στατιστικά έχετε την δυνατότητα να δείτε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν τους ασθενείς σας, τα ραντεβού σας, τις συστάσεις ασθενών και τα οικονομικά στοιχεία του ιατρείου σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το χρονικό διάστημα για το οποίο επιθυμείτε να να ενημερωθείτε.

Μηνύματα
Ανταλλαγή Μηνυμάτων

Ανταλλάξτε μηνύματα σε πραγματικό χρόνο με τους ασθενείς σας και τις γραμματείς σας.
Στην ενότητα μηνύματα έχετε την δυνατότητα να ανταλλάξετε μηνύματα μέσω της εφαρμογής με το προσωπικό σας και τους ασθενείς. Απλά επιλέξτε τον παραλήπτη, γράψτε το κείμενο σας και στείλτε το μήνυμα σας. Ο παραλήπτης του μηνύματος μπορεί να ενημερωθεί μέσω E-mail & SMS εφόσον το επιλέξετε.

Πρόσβαση Ασθενών
Πρόσβαση Ασθενών

Δώστε ασφαλή πρόσβαση στους ασθενείς σας.
Αξιοποιήστε την δυνατότητα αυτή δίνοντας πρόσβαση στους ασθενείς για να συνδεθούν στην εφαρμογή και να εκτελέσουν ενέργειες όπως την αποστολή νέου αιτήματος ραντεβού, την εμφάνιση των ραντεβού τους, την εκτύπωση των συνταγών και των αποδείξεων τους και την ανάγνωση μηνυμάτων που τους έχετε αποστείλει. 

ΤΕΧΝΙΚΑ

Χαρακτηριστικά
Features
Online Πρόσβαση
Το OnMedOffice είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή διαχείρισης ιατρείων και θεραπευτηρίων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή, από οποιαδήποτε συσκευή από όπου και αν βρίσκεστε.
Responsive Περιβάλλον
Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη με την τεχνολογία Responsive Design προκειμένου να μπορείτε να διαχειριστείτε το ιατρείο σας από όλες σας τις συσκευές (Desktop, Smartphone & Tablet).
Πολλαπλοί Λογαριασμοί Πρόσβασης
Με το OnMedOffice μπορείτε να ορίσετε την πρόσβαση που θα έχει ο κάθε λογαριασμός χρήστη ανάλογα με την ιδιότητα του (Ιατρός, Ασθενής, Γραμματέας, Λογιστής, Νοσοκόμος κ.α.).
Υποστήριξη & Ενημερώσεις
Σκοπός μας είναι η συνεχής βελτίωση και ενημέρωση της εφαρμογής με νέες λειτουργίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες τόσο σε εσάς όσο και στους ασθενείς σας. Με την υποστήριξης μας δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες?
Θέλετε να σας γίνει παρουσίαση της εφαρμογής OnMedOffice?Επικοινωνήστε μαζί μας

email: info@onmedoffice.com
tel. +30. 2118004812
Rakovski 145 Sofia, BG
×

ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ