Χαρακτηριστικά του OnMedOffice

Χαρακτηριστικα εφαρμογησ

αναλυτικά όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής OnMedOffice

Αναλυτικό Ιστορικό Ασθενών - Ατομικό Αναμνηστικό

Αναλυτικό Ιστορικό Ασθενών - Ατομικό Αναμνηστικό

Βρείτε τα στοιχεία και το αναλυτικό ιστορικό του κάθε ασθενή με μια κίνηση.
Στην ενότητα διαχείρισης ασθενών μπορείτε να καταχωρήσετε νέους ασθενείς καθώς και το πλήρες ιστορικό τους (ατομικό αναμνηστικό), να αναζητήσετε πληροφορίες που έχετε καταχωρήσει για αυτούς και να δείτε το ιστορικό τους όσον αφορά ραντεβού, συνταγές, αρχεία, σχόλια κ.α..

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Διαχείριση Ραντεβού

Διαχείριση Ραντεβού

Διαχειριστείτε τα ραντεβού του Ιατρείου σας σε ένα εύχρηστο και ξεκάθαρο περιβάλλον που δεν αφήνει περιθώρια για λάθη ενημερώνοντας τον ασθενή μέσω E-mail & SMS

Διαχείριση Συνταγών & Παραπεμπτικών

Διαχείριση Συνταγών & Παραπεμπτικών

Στην ενότητα Συνταγές & Παραπεμπτικά μπορείτε να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε συνταγές και παραπεμπτικά με όλα σας τα στοιχεία (Λογότυπο, Όνομα Ιατρού, Όνομα Ασθενή κ.α.).

Διαχείριση Ασθενών

Διαχείριση Ασθενών

Καταχωρήστε εύκολα και γρήγορα ένα πλήρες ιστορικό για κάθε ασθενή. Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε με το πάτημα ενός κουμπιού

Διαχείριση Επαφων & Συστάσεων

Διαχείριση Επαφων & Συστάσεων

Διαχειριστείτε και εντοπίστε με ευκολία στοιχεία των επαφών σας. Στην ενότητα Επαφές μπορείτε να διαχειριστείτε και να καταχωρήσετε τις επαφές σας με σκοπό την εύκολη ανεύρεση στοιχείων τους ανά πάσα στιγμή.

Διαχείριση Ασφαλιστικών Ταμείων & Εταιρειών

Διαχείριση Ασφαλιστικών Ταμείων & Εταιρειών

Διαχειριστείτε τα ασφαλιστικά ταμεία και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες που που υπάρχουν ήδη καταχωρημένες στο σύστημα με σκοπό την χρησιμοποίηση τους κατά την δημιουργία Νέου Ασθενή και κατά την εμφάνιση των Στατιστικών.

Καταχώριση Σχολίων

Καταχώριση Σχολίων

Δημιουργήστε τις κατηγορίες που επιθυμείτε και οργανώστε τα σχόλια σας με τον πιο αποδοτικό τρόπο προκειμένου να εξοικονομείτε χρόνο κατά την αναζήτηση τους.

Οργάνωση Αρχείων

Οργάνωση Αρχείων

Στην ενότητα Αρχεία μπορείτε να ανεβάσετε και να αποθηκεύσετε αρχεία (PDF, JPG, DOC, XLS) που αφορούν τους ασθενείς σας όπως αποτελέσματα εξετάσεων, παραπεμπτικά κ.α. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε όλα τα αρχεία που αφορούν τον κάθε ασθενή με ένα κλικ.

Πληροφορίες Φαρμάκων που Συνταγογραφείται

Πληροφορίες Φαρμάκων που Συνταγογραφείται

Στην ενότητα φάρμακα μπορείτε να καταχωρήσετε και να διαχειριστείτε φάρμακα που συνταγογραφείται συχνά στου ασθενείς σας

Έκδοση Αποδείξεων & Οικονομική Διαχείριση

Έκδοση Αποδείξεων & Οικονομική Διαχείριση

Εκδώστε και διαχειριστείτε ηλεκτρονικές αποδείξεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δώστε τέλος στην χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία της χειρόγραφης απόδειξης.

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Στην ενότητα ανακοινώσεις μπορείτε να καταχωρήσετε σημαντικές πληροφορίες που αφορούν εσάς και το ιατρείο σας όπως παραδείγματος χάρη την απουσία σας από το ιατρείο για κάποιο διάστημα ή την παρουσία σας σε κάποιο συνέδριο. Οι ανακοινώσεις εμφανίζονται σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής κατά την είσοδο τους στην εφαρμογή.

Σημειώσεις

Σημειώσεις

Στην ενότητα σημειώσεις μπορείτε να συντάξετε και να αποθηκεύσετε όλες τις σημειώσεις σας προκειμένου να μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτές ανά πάσα στιγμή. Το εύχρηστο και οικείο περιβάλλον της ενότητας αυτής σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλες τις σημειώσεις σας με μόλις ένα κλικ.

Στατιστικά

Στατιστικά

Στην ενότητα στατιστικά έχετε την δυνατότητα να δείτε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν τους ασθενείς σας, τα ραντεβού σας, τις συστάσεις ασθενών και τα οικονομικά στοιχεία του ιατρείου σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το χρονικό διάστημα για το οποίο επιθυμείτε να να ενημερωθείτε.

Προσωπικά Μηνύματα

Προσωπικά Μηνύματα

Επικοινωνήστε με τους ασθενείς σας μέσω τις εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων και μεταφέρετε το μήνυμα σας στο e-mail και το κινητό τους με ένα κλικ

Πρόσβαση Ασθενών

Πρόσβαση Ασθενών

Δώστε στους ασθενείς σας την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στα ραντεβού τους, τις συνταγές του και τις εξετάσεις τους με τον προσωπικό τους κωδικό

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες?
Θέλετε να σας γίνει παρουσίαση της εφαρμογής OnMedOffice?Επικοινωνήστε μαζί μας

email: info@onmedoffice.com
tel. +30. 2118004812
Rakovski 145 Sofia, BG
×

ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ